<ου> Σύμβολο(τα) <ου> Πληρωμές - Ναι. - τιάντ; - Ναι. - Ναι.

MTC Home Page

 • el
 • pt
 • Ace Holman

  Club Information

  Switchboard

  ll▷ San Quentin Slot Review κριτική + δωρεάν Demo / Nolimit City San Quentin slot review ✚ δωρεάν παιχνίδι ✔️ 150.000 X bet max wins | 96.03% RTP / nolimit City ➤ αδειοδοτημένα καζίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παίξουν τον Οκτώβριο του 2024 /online-slots/nolimit-city-slots/san-quentin

  San Quentin Slot RTP, λεπτομέρειες και όρια στοιχημάτων

  τροχοί / γραμμές πληρωμής: 5 τροχοί + 243 τρόποι νίκης

  εύρος στοιχημάτων: 20p έως £32 ανά περιστροφή

  RTP: 96,03%

  Max Win: 150.000 x στοίχημα ανά περιστροφή

  - Ναι.

  Η υποδοχή San Quentin παίζεται σε 5 τροχούς, 3 σειρές και 243 τρόπους για να κερδίσετε. Ένας νικηφόρος συνδυασμός περιλαμβάνει την προσγείωση 3, 4 ή 5 του ίδιου συμβόλου από αριστερά προς τα δεξιά σε παρακείμενους τροχούς (δηλαδή στους κυλίνδρους 1, 2 και 3 σε οποιαδήποτε θέση).

  μπορείτε να γυρίσετε μακριά σε αυτό το παιχνίδι εμπνευσμένο από τη φυλακή από 20p σε £32 ανά περιστροφή. Υπάρχει μια λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής όπου μπορούν να επιλεγούν έως και 100 αυτόματες περιστροφές. Υπάρχουν και όρια νίκης και ισορροπίας.

  Το San Quentin RTP είναι 96.03% η οποία είναι ελαφρώς πάνω από το 96% κουλοχέρηδες μέσος όρος. Το 58,74% του RTP προέρχεται από το βασικό παιχνίδι, ενώ τα χαρακτηριστικά μπόνους παρέχουν το 37,29%. Από άποψη διακύμανσης, αυτό θεωρείται ακραίο και τα ποσοστά είναι 10/10 από τον δημιουργό Nolimit City.

  με συχνότητα επιτυχίας 34,25%, πάνω από το ένα τρίτο των περιστροφών θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Τώρα, το μέγιστο κέρδος είναι 150.000 x το συνολικό ποντάρισμά σας ανά περιστροφή. Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτό μπορεί να κερδηθεί με τον πιθανό πολλαπλασιαστή 512x στις δωρεάν περιστροφές.

  Theme-κατευθυνθείτε προς τη φυλακή μέγιστης ασφαλείας

  θέμα: Φυλακή

  σύμβολο υψηλής αξίας: Beefy Dick

  Συμβατότητα: Mobile, Tablet, Desktop

  - Ναι.

  Η υποδοχή San Quentin βασίζεται στην παλαιότερη φυλακή στην Καλιφόρνια, Η κρατική φυλακή San Quentin, η οποία είναι η μόνη πτέρυγα θανάτου του κράτους για τους άνδρες κρατούμενους. Είναι αναμφισβήτητα1 από τις πιο διάσημες φυλακές του κόσμου που εμφανίστηκαν σε ταινίες όπως το Get Hard. Το Σαν Κουέντιν έχει επίσης φιλοξενήσει συναυλίες και έχει φιλοξενήσει πολλούς διαβόητους κρατούμενους. με ένα θέμα φυλακής, το φόντο είναι οι τοίχοι της φυλακής που έχουν σύρμα κατά μήκος της κορυφής. Γραφικά αρκετά λιθίαση, θα παρατηρήσετε ένα λατινικό στυλ hip hop soundtrack με ήχους λίγο σαν την Κουβανική ομάδα hip hop Orishas. Με σαφή και υψηλής ευκρίνειας γραφικά, θα δείτε κάμερες ασφαλείας και στις δύο πλευρές του σετ τροχών που προσθέτει στο θέμα.

  τα σύμβολα στους τροχούς περιλαμβάνουν στοιχεία που θα γεμίσετε μέσα στη φυλακή, όπως ρολά τουαλέτας, χειροπέδες, shivs (μαχαίρι/ξυράφι που χρησιμοποιείται ως όπλο), αναπτήρες Zippo και μπάρες σαπουνιού. Τα 5 σύμβολα υψηλότερης αξίας αντιπροσωπεύονται από κατάδικους. Περιλαμβάνουν τον Crazy Joe Labrador, τον Biker Bill, τον Loco Luis, τον Heinrich the 3rd και τον Beefy Dick. Υπάρχει επίσης ένα σύμβολο Split Wild το οποίο θα εξετάσω λεπτομερέστερα παρακάτω. Πρώτον, εδώ πληρώνει κάθε σύμβολο:

  <Πίνακας>

  ρόλος τουαλετών - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,15, 0,6 ή 1,5 x ποντάρισμα
  χειροπέδες - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,15, 0,6 ή 1,5 x ποντάρισμα
  Shiv - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0, 15, 0.6 ή 1.5 x ποντάρισμα
  Αναπτήρα Zippo 3, 4 ή 5 = 0.2, 0.75 ή 2 x ποντάρισμα
  Σαπούνι 3, 4 ή 5 = 0.2, 0.75 ή 2 x ποντάρισμα
  Crazy Joe Λαμπραντόρ 3, 4 ή 5 = 0.25, 0.9 ή 2.5 x ποντάρισμα
  Biker Νομοσχέδιο 3, 4 ή 5, = 0.3, 1, ή 3 x ποντάρισμα
  Loco Luis 3, 4 ή 5 = 0.35, 1.1 ή 3.5 x ποντάρισμα
  Heinrich το 3ο 3, 4 ή 5 = 0.4, 1.25 ή 4 x ποντάρισμα
  Beefy Dick 3, 4 ή 5 = 0.5, 1.5 ή 5 x ποντάρισμα

  San Quentin Κινητό

  Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HTML5, το Σαν Κουέντιν το παιχνίδι υποδοχή είναι διαθέσιμο για να παίξετε στο desktop, mobile και tablet συσκευές. Το high definition ποιότητα των γραφικών και animations λειτουργεί καλά ακόμα και σε συσκευές smartphone.

  San Quentin Χαρακτηριστικά Μπόνους

  θα βρείτε κάποια ασυνήθιστα extras σε αυτή την αρχαιολογική ανασκαφή, ξεκινώντας από τις κολλώδεις Respins Win που επεκτείνουν τους τροχούς. Αυτοί με τη σειρά τους μπορούν να παραδώσουν άγρια πυραμίδες που μπορούν να μετατρέψουν ολόκληρους τροχούς σε άγρια. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία δωρεάν περιστροφών με έναν επεκτεινόμενο πολλαπλασιαστή.

  Χαρακτηριστικό γνώρισμα κυττάρων ανυψωτών

  στην κορυφή και στο κάτω μέρος κάθε κυλίνδρου, υπάρχουν κλειδωμένες θέσεις κυττάρων ενισχυτή. Η προσγείωση 1 ή 2 συμβόλων μπόνους θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία κυττάρων ενισχυτή. Όταν ενεργοποιηθεί για να ανοίξει, μπορεί να αποκαλύψει 1 από τα κορυφαία 5 σύμβολα πληρωμής, Μπαλαντέρ, Razor Split ή σύμβολο xWays. Εδώ είναι τι κάνουν: